Happy Hergebruik - Sint stress

De Sint is weer in het land. En niet iedereen is daar blij mee. Want als je een surprise moet maken en je hebt geen ideeën, wat dan? Geen nood, ik ga je helpen. Met vijf super simpele surprise ideeën waar je weinig werk aan hebt.

 

WERKHANDSCHOENEN – Is de ontvanger van jouw cadeautje dol op klussen of tuinieren? Geef dan een paar werkhandschoenen cadeau. Vul de vingers op met watten, kussenvulling of kranten, stop je cadeautje in de handschoen en maak ‘m aan de onderkant dicht, zodanig dat de handschoenen later nog gebruikt kunnen worden.

EEN OUD BOEK – Moet jij een surprise maken voor een boekenwurm? Koop dan bij de kringloop een oud boek, snijd een deel uit de pagina’s zodat een holle ruimte ontstaat en stop daar je cadeautje in. Je kan het boek versieren aan de buitenkant, of gewoon laten zoals het is. Check deze website voor goeie uitleg hoe je zo’n boek met een vakje maakt.

KNUFFEL – Houdt jouw ontvanger van knuffels? Haal er eentje bij de kringloop, maak aan de achterkant een opening, haal er wat vulling uit en stop daar je cadeautje in. Bewaar eventueel de vulling zodat de ontvanger na het sinterklaasfeest de knuffel kan repareren en gebruiken.

KANT-EN-KLAAR-MAALTIJD – Is jouw ontvanger niet handig met koken. Geef dan een pizza of kant en klaar maaltijd cadeau. Koop er eentje voor jezelf om op te eten en bewaar de kartonnen doos die eromheen zit. Stop daar je cadeautje in, en eet smakelijk 😉

En tot slot:

CHOCOLADEMELK MET SLAGROOM – Als je iets moet maken voor een choco liefhebber… Zoek een ongebruikte beker (in je eigen kast of bij de kringloop). Teken de omtrek van je beker op bruin papier en knip het uit met extra ruimte eromheen. Maak knipjes in de buitenrand en vouw die om, zodat je een dekseltje krijgt. Stop je cadeautje in de beker, doe het dekseltje erop, en plak er een pluk watten of kussenvulling op als ‘slagroom’.

Zomaar een paar ideeën hoe je snel en simpel een surprise kunt maken. Kies er eentje uit of bedenk na deze inspiratie je eigen snelle en simpele idee. Veel plezier met knutselen!

MEER HAPPY HERGEBRUIK IDEEËN BEKIJKEN?

Toch liever een kant en klaar cadeautje kopen?

Zie je het toch niet zitten om zelf te knutselen? Neem dan een kijkje in de webshop om te zien of daar een passend cadeautje voor jouw ontvanger tussen zit…

Winkelwagen