Kriebels!

Eindelijk… het kriebelt weer… Na een periode waarin het even niet zo lekker ging heb ik éindelijk weer nieuwe ideeën en zin om lekker aan de slag te gaan! Het heeft even geduurd, maar ik ben er weer 😊

Je had het misschien al wel gelezen in mijn social media-berichten. Ik zat in een flinke dip deze winter, zowel fysiek als mentaal. Zo blij als ik was met het mooie resultaat van onze grote verbouwing, zo beroerd ging het daarnaast. M’n lijf was stuk na al het kluswerk, en mentaal zat ik met mezelf in de knoop. M’n creativiteit, die er eigenlijk altijd wel is, was ver te zoeken. Dus van al mijn enthousiaste plannen rondom het muziek thema kwam geen bal terecht…

testbeeld

 

Conclusie: toch weer mezelf voorbij gelopen. Je zou zeggen dat ik mezelf na al die jaren wel een beetje ken. En dat is ook zo. Maar in mijn enthousiasme doe ik dan toch meer dan goed voor me is. En dan is de accu leeg… Ik schijn daar talent voor te hebben… Teveel tegelijk willen, alles perfect én natuurlijk gisteren klaar… En dan tegelijkertijd kapot gaan aan de twijfels. Kan ik dit wel? Zit ik wel op de goeie weg? Is dit wel haalbaar zo… Herken je dat?

Het antwoord ligt ergens in het midden. Want ik wil nog steeds heel graag mooie dingen maken van hergebruikte materialen. Maar ik was heel erg zoekende hoe ik dat kan doen op een manier die beter bij me past. Dus terwijl ik in de slow motion zat heb ik die tijd gebruikt om eens goed over dingen na te denken. En heb ik besloten om wat aanpassingen te doen:

Tijdens mijn rustperiode heb ik wat minder vaak berichten op social media geplaatst. En eigenlijk beviel dat best goed. Want daardoor hield ik meer tijd over om lekker met verf te kliederen, en dat past een stuk beter bij me. Dus ik wil dat voorlopig nog even zo houden. Verder heb ik besloten om niet meer met thema’s te gaan werken, want ik merkte dat dat als een beperking voelde en mijn creativiteit om zeep hielp. En dat door mijn beperkte productiesnelheid zo’n thema veel te lang bleef ‘hangen’ en er door het jaar heen te weinig afwisseling in thema’s was. En ik hou heel erg van afwisseling, dat hoort bij mij.

Verder heb ik mijn werkdagen wat aangepast. Met een vaste baan van drie dagen en maar twee dagen per week om schilderwerk te doen schoot het niet echt op, aangezien je toch altijd moet wachten tot het droog is. Schilderen in het weekend is lang niet altijd een optie, aangezien er nog steeds veel geklust moet worden… Gelukkig heb ik een functie waarin mijn werk niet aan specifieke tijden vast zit. En een coördinator die alle begrip had voor mijn wens om iedere dag wat schilderwerk te kunnen doen. Dus vanaf nu zijn zowel mijn vaste baan als mijn schilderwerk over meerdere dagen in de week verdeeld. Super fijn! Want daardoor kan ik meer meters maken met al die mooie dingen die ik jullie graag wil laten zien.

Bijzettafeltje Metallic in zwart met zilverkleurige bliksemschicht print
memobord hout paars zilver spetters voorkant

Maak je geen zorgen trouwens als je je verheugd had op de muziek items. De ontwerpen die ik op mijn lijstje had komen er zeker nog aan! Want muziek is zo’n heerlijke inspiratiebron dat ik die zeker niet aan de kant ga zetten. Maar ik vind het fijn om de vrijheid te hebben dat ik daar tussendoor ook andere ideeën kan uitwerken en uitvoeren.

En gelukkig komt de creativiteit ook weer terug nu ik beter in m’n vel zit en meer rust in m’n hoofd heb. Nieuwe ideeën komen weer vanzelf naar boven borrelen, en dat voelt goed. Ik heb allemaal leuke ontwerpen klaarstaan – vind ik zelf dan 😉 – dus ik ga weer lekker aan de slag. Kliederkloffie aan en gaan!

Dankjewel aan jullie allemaal dat je me bent blijven volgen de afgelopen tijd, ook al was ik wat minder aanwezig en kwam er niet zoveel uit mijn handen. Ik waardeer je support enorm en hoop dat jij de komende tijd net zo vrolijk wordt van mijn nieuwe ideeën als ik zelf. Tot gauw!     

Nieuwsgierig geworden naar mijn creatieve uitspattingen?

Neem een kijkje in de webshop om te zien of er iets voor jou tussen zit. En heb je andere wensen, neem dan even contact op. Want ik denk graag met je mee over nieuwe mogelijkheden. Zodat jij iets kunt laten maken wat helemaal bij jou past. 

Winkelwagen