Thema Muziek

Ik hou van muziek. Dus de keuze voor een nieuw thema was snel gemaakt. Lekker muziek luisteren voor je werk, wie wil dat nou niet? Maar meteen daarna: keuzestress! Want er is zoveel moois…

Van kleins af aan heb ik veel verschillende soorten muziek meegekregen. Thuis, op school, via vrienden, of later via Youtube en Spotify. Inmiddels gaat mijn collectie van klassiek en pop tot en met folk en heavy metal, en dan nog van alles daar tussenin.

Muziek is prachtig, veelzijdig, emotioneel en een oneindige bron van inspiratie. En hoewel ik erg van stilte houd (vooral als ik me moet concentreren) is muziek heerlijk om lekker bij te ontspannen of huist om effe een lekkere bak energie te verzamelen.

 

Of, zoals bij Mooi Hergebruikt, om leuke dingen van te maken. Er is inspiratie genoeg: muziekstromingen, artiesten, titels, songteksten, artwork voor een album, noem maar op. Het barst van de mogelijkheden om creatief te zijn, en dat vind ik heerlijk.

Het enige probleempje: het gaat veel langzamer dan ik van plan was. Zoals je kunt lezen in mijn blog Kriebels ging het niet helemaal volgens plan de laatste tijd. Dus de muziek productie loopt wat achter. Maar geen zorgen! Ik ga er zeker nog mee verder de komende tijd.

In de webshop kom je nu al het een en ander tegen. Purple Rain van Prince, Beyond Magnetic van Metallica, Butterfly van Danyel Gérard (franstalig) en het Bloemenduet van Delibes (voor wie van klassiek houdt). De komende tijd staat er nog meer leuke muziek op de planning, dus kom vooral af en toe kijken 😊

Nieuwsgierig geworden?

Neem een kijkje in de webshop om te zien of er iets voor jou tussen zit. En heb je andere wensen, neem dan even contact op. Want ik denk graag met je mee over nieuwe mogelijkheden. Zodat jij iets kunt laten maken wat helemaal bij jou past. 

Winkelwagen