Thema lente/zomer

Hoera! Het is eindelijk zover… De zon strooit een gouden gloed over het landschap, de winterkou verdwijnt langzaam en de eerste bloemen en planten beginnen te groeien en te bloeien. Na een lange, donkere en koude winter (en dat was er dit keer eentje met veel sneeuw) is het eindelijk weer tijd voor de lente.

Een heerlijk moment, waarop ik altijd het gevoel heb dat ik na mijn winterslaap weer tot leven kom. En waarop mijn energie en humeur op magische wijze verbeteren nu de zon weer vaker schijnt  Niet meer met tegenzin opstaan, maar genieten van de zonneschijn als je uit je bed stapt. En zin hebben om aan de slag te gaan met leuke dingen.

Zoals het mooi maken van gebruikte meubels, die daarmee ook (net als ik) een nieuw leven krijgen. Heerlijk genieten als ik ‘s morgens vroeg in alle stilte bezig ben om stukje bij beetje een nieuw item in de verf te zetten. Alleen de vogels zingen, verder kan ik op mijn gemakje wakker worden. En dat is fijn.

Want de lente waait tegelijkertijd een frisse wind door alle ingedutte ideeën en inspiratie. En wat is er nou leuker dan creatieve ideeën ook daadwerkelijk uitvoeren? En dan met lekkere frisse kleurtjes mooie dingen maken? Geel voor de zon, groen voor alles wat weer enthousiast gaat groeien en bloeien. Wit voor de wapperende gordijnen als het eindelijk weer leuk wordt om alle ramen open te zetten

 

Het is trouwens meer een lente/zomer thema geworden intussen. Want omdat ik zo druk was met het starten van mijn eigen bedrijf duurde het langer dan ik dacht om al die leuke items te maken. Niet per se erg op zich, want ook de zomer is een tijd waarin zon, vrolijkheid en frisse kleuren prima passen. Dus ik blijf lekker nog even plakken in dit thema, om binnenkort alsnog die frisse kleurtjes in de shop te zetten!

En zelfs dát duurde langer dan ik dacht. Ik was met meerdere items tegelijk bezig, maar na ieder laagje verf moest ik toch weer even wachten tot het droog was. Als je maar een paar dagen per week beschikbaar hebt duurt dat wachten láng! Maar jullie geduld wordt bijna beloond. Binnenkort staan de lente-zomer items in de webshop. Misschien niet meer zo heel erg tíjdens de lente/zomer, maar je kunt dan straks wel heerlijk nagenieten met zonnige opvrolijkers in je huis

 

Nieuwsgierig geworden?

Neem een kijkje in de webshop om te zien of er iets voor jou tussen zit. En heb je andere wensen, neem dan even contact op. Want ik denk graag met je mee over nieuwe mogelijkheden. Zodat jij iets kunt laten maken wat helemaal bij jou past. 

Winkelwagen