Happy Hergebruik - Sfeerlicht

Zoek jij een sfeervol lampje voor op tafel? Voor de korte winterdagen of om in de zomer lekker lang in de tuin te zitten?

Die maak je eenvoudig zelf, van lege flessen en wat led-lampjes. Ben jij een liefhebber van wijn, whisky, cognac of andere lekkere drankjes dan heb je vast wel een paar flessen in huis. Als je die goed omspoelt en laat drogen zijn ze klaar voor gebruik.

Het enige wat je dan nog nodig hebt zijn lampjes. Nou zijn er van die leuke LED snoertjes die aan een nep kurk vastzitten. Blijf je mooi in stijl met je drankfles  En ze geven een gezellig sfeertje als het donker wordt. Staat super leuk op je tafel, of je nou een feestje hebt of gewoon zelf lekker van het buiten zijn wilt genieten.

Oh enne, bewaar ze na de zomer nog even, dan heb je ook alvast leuke sfeerlichtjes klaar voor de kerstperiode  Handig toch? Ook leuk trouwens om als cadeautje te geven. Als je weet wat het favoriete drankje van de ontvanger is kun je daar de juiste fles bij zoeken. Scoor je zeker pluspunten mee!

En het allerleukste aan dit project is: je kunt er twee keer van genieten. Eerst die fles lekker leegdrinken, en ‘m daarna als helder licht op tafel zetten  Proost!

 

MEER IDEEËN BEKIJKEN?

Geen zin om zelf te knutselen?

Neem dan eens een kijkje in de webshop. Gewoon even lekker rondneuzen. Of misschien vind je wel een leuk cadeautje voor jezelf 😉

Winkelwagen