Ik ga stoppen...

oktober 2024

Nee niet met de shop 🙂 die blijft gewoon! Dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Maar het was tijd om een andere route te kiezen. Dat is soms even zoeken, maar soms word je daar ook bij geholpen door dingen die gebeuren.

In dit geval was het mijn beroerde gezondheid van de afgelopen tijd die me aan het denken zette over hoe ik Mooi Hergebruikt wil inrichten. En hoe ik het voor mezelf haalbaar kan houden, want het liep niet zoals ik dat graag zou willen. Ik merkte dat de verhouding een beetje zoek was. Ik ben parttime ondernemer en als eenpitter ben ik overal van. Maar dat paste niet meer in de beschikbare tijd en energie die ik had.

Keuzes maken…

Waar ik vooral tegenaan liep is dat ik veel tijd kwijt was aan het maken van content, terwijl ik die veel liever wil besteden aan het maken van mooie dingen voor de shop. Dus het was tijd om te kiezen…

Ik was veel tijd kwijt aan het maken van berichten voor Instagram en Facebook, maar merkte ook dat die nauwelijks gezien werden. De dwang om (bijna) dagelijks iets te plaatsen om überhaupt gezien te worden stond me tegen. En mijn creativiteit verpieterde onder de druk die ik voelde. Niet goed voor mijn gezondheid, maar ook niet leuk voor jullie die graag meelezen. Als ik het doe, dan wil ik kwaliteit leveren waar je iets aan hebt. En niet even gauw iets bij elkaar rapen ‘omdat het nou eenmaal moet’.

Tijd om de knoop door te hakken!

En dus heb ik besloten om te stoppen met de genoemde accounts. In plaats daarvan ga ik een maandelijkse nieuwsbrief maken; dat geeft mij meer ruimte om kwaliteit te leveren en jou als lezer meer kans dat je het ook te zien krijgt. Je gaat nog steeds mee op reis met wat ik aan het doen ben. Een kijkje in de keuken, het verhaal achter een product, tips en trucs waarmee je zelf aan hergebruik kunt doen, noem maar op.

Wil je me blijven volgen? Super leuk! Stuur me een mailtje met als titel Nieuwsbrief en zet daarin je naam en emailadres. Dan zet ik je op de lijst!

En dan krijg je iedere maand een nieuwe update van me, gewoon direct in je eigen mailbox. Zijn er dingen die je graag zou willen terugzien in de nieuwsbrief (bepaalde onderwerpen of tips)? Laat me dat dan ook even weten, dan ga ik daar mee aan de slag.

En wat dan nu?

Half oktober start ik met de eerste aflevering van de nieuwsbrief. Daarna volgt iedere maand een nieuwe aflevering. Je kunt je op ieder gewenst moment aan- of afmelden. Momenteel heb ik daar nog geen mooie systemen voor, maar een mailtje of appje is genoeg 🙂

Mijn Pinterest account laat ik mogelijk nog wel bestaan, omdat Pinterest meer als een soort zoekmachine functioneert en content langer zichtbaar blijft. In alle gekkigheid is het bijhouden daarvan een beetje ondergesneeuwd, dus geef me even de tijd om op te schonen en ook daar de cadeaushop zichtbaar te maken. Daarnaast kun je natuurlijk altijd even een bezoekje brengen aan de website, om een blog te lezen of even rond te neuzen in de shop.

Groetjes en tot gauw!

Yvonne


Nieuwsgierig geworden naar mijn creatieve uitspattingen?

Neem een kijkje in de webshop om te zien of er iets voor jou tussen zit. En heb je andere wensen, neem dan even contact op. Want ik denk graag met je mee over nieuwe mogelijkheden. Zodat jij iets kunt laten maken wat helemaal bij jou past. 

Winkelwagen