Bestellen en betalen

WEBSHOP

Alle producten die ik verkoop zijn verkrijgbaar via mijn webshop. Plaats het product / de producten die je hebben wilt in je winkelwagen. Bekijk je winkelwagen om het totaalbedrag en de verzendkosten te zien. De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte van het product en de verpakking daaromheen.

Ga vervolgens naar de kassa om af te rekenen. Bij het bestellen kun je ervoor kiezen om een account aan te maken, zodat je jouw bestelgegevens kunt terugkijken. Maar dat is niet verplicht, bestellen zonder account mag ook 🙂

TOESTEMMING GEVRAAGD…

Daarnaast vraag ik jou of ik je emailadres mag gebruiken om je interessante informatie te sturen, zoals mijn nieuwsbrief of speciale aanbiedingen. Op de pagina privacybeleid kun je lezen hoe en waarom ik jouw gegevens verwerk en wat ik doe om die informatie veilig te bewaren.

Op al onze aanbiedingen of verkopen aan consumenten zijn onze algemene voorwaarden consumenten (versie 20120628) van toepassing. Voordat je kunt afrekenen moet je akkoord gaan met deze voorwaarden. Wil je dat niet, dan kan ik je bestelling helaas niet verwerken.

BETALING EN VERZENDING

Je kunt je bestelling eenvoudig betalen via iDeal. Je betaling wordt dan verwerkt door Mollie, dus mogelijk zie je die naam op je bankafschrift staan.

Wanneer je bestelling bij mij binnenkomt ontvang je een orderbevestiging, met daarbij de factuur voor jouw order. Heb je de mail niet ontvangen? Check dan even je spambox / ongewenste mail, mogelijk is het bericht per abuis daar beland. Heb je de volgende dag nog steeds niks binnen? Neem dan even contact op.

Als jouw bestelling bij mij binnenkomt, dan ga ik aan de slag om je bestelling klaar te maken voor verzending. Twee keer per week verstuur ik de ontvangen bestellingen. Zodra het pakket verstuurd is krijg je van mij de track & trace code, waarmee je de status van je pakket kunt volgen.

Terug naar de shop?

Klik op de button hieronder om terug te gaan naar de webshop.

Winkelwagen